Hacka zuccinin till stavar, hacka den gula löken i små tärningar och lägg sedan ner allt i en stor skål, kläck äggen, häll ner resten av ingredienserna skålen, och ha i så mycket salt och peppar som passar dig i smaken
Blanda i den finrivna zuccinin i äggskummet. Detta är nog min absoluta favorit bland alla lchf bröd. det är saftigt och gott samt att solrosfröna ger tuggmotstånd
Denna goda sallad gjorde jag till lunch här en varm sommardag. Hade bara skummat genom receptet dagen innan och även om det var kort, så hade jag glömt osten, men gott blev det i alla fall, så det är säkert rena himmelriket med osten till
Jag blev så himla inspirerad av min vän & kollega som hade testat att göra biffar med zuccini. Ja på det spåret var det, även jag var tvungen att prova & goda blev dom
2 zuccini1 liten lök5 äggolivoljahavssalt och svartpepparSkär zuccini i rätt så tunna skivor och stek dessa väl i olivolja. Vispa ihop äggen lite i en skål, tillsätt grönsakerna, salt & peppar och låt stå ca 10 minuter. 2 zuccini
En stycke fårticka (denna klump kan ha vägt 250 gram kanske)Lika mycket zuccini1/2 gul lök1 klyfta vitlök1 dl grädde1 tsk vitvinsvinägerjapansk sojaasiatisk fisksåsbladpersilja+svartpeppar+pasta eller risFinhacka lök, skär fårticka och zuccini i bitar och stek alltihopa, finhacka vitlök och släng ned när det andra börjar bli mjukt
Servera med en tomat&paprikasås eller kanske lite ajvar om du har det. Nu skjuter du tillbaka smeten i den stackars zuccinin, toppar med god ost (här peccorino, mums) och gratinerar i ugnen tills snygg färg uppstår
Finhacka tomat (gröp ur kärnorna) och salladslöken Skär vitlöksklyftorna i tunna skivorNär zucciniskivorna har fått svettats klart så skölj av dem och torka dem
En liten klassiker på min och min mans italienska tallrik är våra zuccini med parmesan som är jätte enkla och goda att servera som ett litet tillbehör på din italienska tallrik eller till tapasbuffen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.