Häll av i ett durkslag och lägg sedan zucchinispaghettin i tomatsåsen. Zucchinispaghetti med tomatsås (1 port). Släng sedan ned zucchinispaghettin och låt den koka 1-2 minuter
Med färska hela musslor. Kontrollera att alla musslor är stängda. De musslor som är öppna knackas försiktigt mot köksbänken, och de som då inte sluter sig kastas
En utav rätterna jag har lagat i helgen är köttfärssås med morots- och zucchinispaghetti. I helgen har jag gjort storkok så att jag har flera matlådor att ta med mig till jobbet i veckan
Till köttfärsåsen blev det zucchinispaghetti. Idag blev det en enkel köttfärsås till middag. Efter en titt i kylen där jag hittade en palsternacka och några morötter hackade jag ner detta och slängde i
Köttfärssås med morots- och zucchinispaghetti. Inlägget innehåller annonslänkar. Läs mer. Zucchinipasta, även kallat zoodles, är ett roligt och enkelt sätt att ersätta olika typer av pasta
marinara, parmesan, or parsley to finish 2 dl mjöl. Vad som är bra när jag provar recept är att jag kan informera vad man inte ska göra - Alltså gör inte som jag gjorde
Motsvarigheten till fransmännens moules mariniere heter Muscoli alla marinara. Då brukar faster Gabri komma med tio kilo musslor som vi gör både pastasås av och äter alla marinara
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
1 aubergine skiva KEJSERLIG | METRISKIngredienslistamatlagningsspray 1 stora eller 2 medelstora äggplantor (totalt 1 kg), trimmade ändar 2 stora ägg 1 msk vatten 3/4 koppar fint mandelmjöl 3/4 kopp fläskpanko ½ kopp riven parmesanost, uppdelad ½ tsk vitlökspulver 1 tsk havssalt ½ tsk nymalet peppar 3/4 kopp utan socker tillsatt marinara sås (som Yo Mama'
Denna gång i form av en uppdaterad klassiker - meatball marinara. Efter en lång helg av vedhuggande, konserter och ett överraskningsbesök hos vegankusinen, var bloggen återigen i behov av lite feel good-food
1 small spaghetti squash (you’ll need 2 cups cooked), 1 tsp olive oil, 1 tbsp mincedshallots, 1 clove garlic crushed, 1/4 cup red onion diced, 1/4 cup celery diced, 1/4 cup carrots diced, 1 cup broccoli florets,1/2 cup diced zucchini, 2 cups marinara sauce, 1/2 tbsp grated Pecorino Romano (optional), 3 oz fresh mozzarella (optional). Add the marinara sauce, increase heat to medium and simmer until the vegetables are tender crisp, about 3 to 4 minutes
Hittills har jag gjort zucchinispaghetti och zucchiniplattor till min råa lasagne och idag bestämde jag mig till slut för mig att göra min egen zucchiniravioli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.