Det här brödet innehåller ingen sirap vilket många liknande bröd gör utan får sin sötma av torkade aprikoser och sin saftighet av yoghurt tillsammans med rivet äpple
Jag gjorde en variant på mitt vanliga filmjölksbröd häromdagen då jag istället för att bara använda grahamsmjöl använde dinkel och rågsikt också, oj så gott det blev, precis i min smak med massor av nötter och fröer
08 Sep. 06. 20. Yoghurtbröd. 0kommentarer. Bakade lite mörkt bröd för någon dag sedan. Detta bröd är perfekt att frysa in och plocka fram när det behövs
Jag har fått en ny köksmaskin så plötsligt är det så himla roligt att göra eget bröd. Och eftersom jag inte hade lust att vänta på att degen skulle jäsa blev det ett yoghurtbröd, igen, men med aprikos i
Dessa bröden gjorde jag för ett tag sedan men lyckats glömt bort dem. Ett bröd med mycket smak av syrlig yoghurt så gillar ni de i bröd så lär ni gilla dessa,själv blev dem inte mitt favorit bröd men de blev ok
Brödet blir väldigt gott och är lätt att baka. Jag har använt yoghurt i det här brödet, men man kan ju också använda sig utav filmjölk eller piimä (surmjölk)
Jag har lagat flera gånger yoghurtbröd och filmjölksbröd, men det är ju så gott. Enkelt att laga, eftersom man använder bakpulver istället för jäst och det blir alltid lika gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.