LCHF

LCHF

  • 85 Recept
Lchf - Kyckling Currygryta

Lchf - Kyckling Currygryta

Hacka lök och kyckling och stek i smör. När kycklingen är klar häll ner curry krydda och låt fräsa lite
Fläskfilé med bacon och ädelost

Fläskfilé med bacon och ädelost

Sätt ugnen på 225 gr. Putsa fläskfilén och skär i skivor. Hetta upp en stekpanna och stek skivorna på båda sidor tills de fått fin färg
Paleobröd med dadlar och morötter

Paleobröd med dadlar och morötter

-) Detta är dock inget lchf bröd, i alla fall tror jag inte att dadlar är ok i lchf världen (och ju egentligen inte morötter heller) men det är i alla fall ett paleobröd

Bananbröd a la Paleo

Bananbröd. á la Paleo. Gjorde ett väldigt gott bananbröd från ett recept jag hittade. hos fredriksfika. blogspot
Granola – Fredags godis

Granola – Fredags godis

Granola – Fredags godisoktober 24, 2014 av Kristina Schöldström Lämna en kommentar. Blir som en Tosca kaka fast utan kaka
Paleo - muffinsbröd.

Paleo - muffinsbröd.

lchf /. lchfbröd /. 2015-01-18 @ 19. 58 /. • Paleo /. • Paleo-recept /. Paleo - muffinsbröd. Hej hej hallå. Nu ikväll så kände jag för att få ur mig något typ av recept jag haft i tankarna länge
Krämig gryta med mandel och russin

Krämig gryta med mandel och russin

700 g fläskkarré. 11 msk smör. 10. 5 dl sötmandel, skalad. 12 dl grädde. 13 dl vatten. 12 msk Bong Touch of Taste Kalvfond
Somrig bärpaj med vanilj

Somrig bärpaj med vanilj

Jag älskar sommaren och alla de här somriga bakverken jag "får" baka. Det känns så fräscht och glatt på något vis
Skinkgryta med grönpeppar

Skinkgryta med grönpeppar

Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 250 g champinjoner 1/2 kruka persilja ca 550 g strimlad färsk skinka 2 msk olja 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1 köttbuljongtärning eller oxfond (1 köttbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk oxfond) 2 tsk grönpeppar i lag 2 1/2 dl vatten 1 tsk maizena majsstärkelse salt och peppar 1 msk dijonsenap Lägg till i inköpslistan
Grillad svartpepparbiff med cashewnötter och sugar snaps

Grillad svartpepparbiff med cashewnötter och sugar snaps

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram lövbiff Kanderade cashewnötter 1 msk smör 1,5 msk socker 0,5 tsk salt 1 dl cashewnötter 250 gram sugar snap peas 1 tsk sambal oelek Marinad 1 msk svartpeppar 3 msk soya 2 st vitlöksklyfta(or) 2 msk olja Till dekoration 1 mynta Köp receptet
Per Morbergs oxrullader i gräddsås

Per Morbergs oxrullader i gräddsås

Ingredienser Gräddsås 0 st buljong från rullladerna 3 dl vispgrädde 1 msk svartvinbärsgelé 0 st salt 0 st vitpeppar Rullader 500 gram lövbiff 9 dl vatten 3 msk oxfond koncentrerad 50 gram cornichons 1 paket bacon 2 msk dijonsenap 0 st salt 1 st gul lök(ar) 1 st morot 2 msk tomatpuré 0 st vitpeppar Tillbehör 150 gram sockerärtor 800 gram potatis(ar) 1 svartvinbärsgelé
Omelett med MiFU

Omelett med MiFU

Blanda ägg, vitvinsvinäger och en matsked smör i en skål. Värm resterande smör i en stekpanna. Tillsätt MiFUn och fräs den försiktigt, rör om då och då, och tillsätt purjolöken i slutet