Ta från värmen och vispa i yoghurten. Ta bort vaniljstången och häll upp pannacottan i portionsformar. Koka upp grädden med delad vaniljstång och de urskrapade fröna samt socker
Blanda medyoghurten. Skeda gelén över pannacottan, ställ den i kylen för att stelna. Lägg vaniljfrön och stången i en kastrull tillsammans med grädden och gelésocker multi
Pannacottan brukar vanligtvis göras med enbart grädde, men jag tycker att lite syrlig yoghurt får pannacottan att smaka lite fräschare och blir inte fullt lika mäktig
När du tre lagrerna har svalnat kan du garnera med lite bilar på toppen. Häll upp i glasen och låt stelna (cirka 2 timmar) tills du gör samma med nästa färg
Melodifestival, god middag och finfin dessert – ungefär så såg gårdagskvällen ut här hemma. Vit choklad blir ju lätt väldigt sött så därför passade det fint med en lite syrlig hallonsås att toppa pannacottanmed
Blanda smöret med digestivekexen och häll i en löstagbar form och platta till. Låt koka upp grädden tillsammans med strösocker och låt sjuda några minuter
Pannacotta. Hacka chokladen och rör ner i grädden tillsammans med gelatinbladen. Garnera med hallon. Fördela moussen ovanpå pannacottan och låt stå kallt i minst 2 timmar
Jag är inte så förtjust i pannacotta. Jag gillar inte när pannacotta är lite "gummi/geléaktig" och tyvärr blev det så ändå så man kan nog minska ner ännu mer
Pannacotta är enkelt att göra med gelésocker och med jordgubbar till blev det både lyxigt och gott. Lägg på jordgubbsmoset på pannacottan precis innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.