1. Preheat
the oven to 180°C. Grease and line a 13 cm x 28 cm loaf tin with baking paper. 2. Place the sugar and eggs in a bowl and whisk until creamy. Add the yoghurt, oil, flour and baking powder and mix until smooth, then stir in the vanilla and lemon zest. Gently stir in three-quarters of the blackberries, the pour into the prepared tin. Top with the remaining berries and the almond flakes. Bake for 40-45 minutes or until pale golden and a skewer withdraws clean. 3. Cool in the tin then turn out onto a rack to cool completely. Serve as it is or dusted with icing sugar or with a dollop of yoghurt or a scoop of gelato. Silvia Colloca shares her best Italian family secrets in Cook like an Italian.
Smashed sweet potato with garlic oiland spring onion. Hur roligt det än kan vara med lite ståhej, så är det också skönt att ha några lugna sista dagar innan jag åker till Grekland
Men det mesta har kretsat kring choklad och de flesta nya tårt idéer, och för den del även andra kakor, har märkligt nog haft en rejäl överdos eller i vart fall en ansenlig mängd choklad med i grundtanken
Blanda ner agavesirap. Morotskaka. Något som är så gott, saftigt och alltid ett säkert kort. Om man gillar klassisk morotskaka kommer man att älska denna
Till den här tårtan kommer du bara att behöva tre bottnar så antingen bakar man av fyra bottnar och har en i reserv eller till senare bruk men man kan också baka cupcakes på resterande smet om man vill
Till den här tårtan kommer du bara att behöva tre bottnar så antingen bakar man av fyra bottnar och har en i reserv eller till senare bruk men man kan också baka cupcakes på resterande smet om man vill
Det började så bra med underbart vårväder, strålande sol, påskbord och allmänt påskmys. Jag testade ett där äggen och fettet i ett cupcakesrecept var utbytta mot majonäs
This is a lovely little cake, packed with flavours from passionfruit, lemons and warm vanilla. Dagar som denna med lite strålande sol som med vårkänningar skiner över nyfallen snö blir jag alltid lite extra sugen på citrusfrukter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.