Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Med tanke på alla recept på granolaoch müsli jag har här på bloggen är det kanske ingen nyhet att dessa livsmedel är bland det bästa jag vet, och en stor anledning till att jag ser fram emot frukosten varje morgon
Gör den här raw cheesecaken med blåbär och choklad och hasselnötsbotten. Med färska bär, nötter, choklad och kokosolja som ingredienser är det dessutom riktigt hälsosam njutning vi snackar om
Förut brukade jag göra en granolamed bovete, hirs, nötter och frön och den är verkligen supergod. Här åt jag den som efterrätt tillsammans med kokosyoghurt och torkade jordgubbar
Jag tycker det är gott att dricka bara som det är, men om man vill kan man söta med lite honung. Receptet på glassen finns upplagt på Rawfood by Ericas blogg och det består av cashewnötter, granskott, kokosolja, honung, citronsezt, spirulina och vatten
Jag brukar för det mesta göra "vanlig" müsli, dvs jag bara hackar nötter och bär och lägger över kvargen/yoghurten men en granola gör man ju i ugnen, man rostar nötterna lätt tillsammans med i mitt fall kokosolja och honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.