Det som blev över blandade jag medraw kakaopulver. Jag toppade med hallon och kokosflingor. Mixa sedan tillsammans med övriga ingredienser till en slät grädde/kräm
Jag toppade cookie dough pannkakanmed nutella, raw kakaonibs, gojibär, kiwi och fikon. Genom att baka med naturlig mat som hasselnötter, dadlar, raw kakao så nöjer jag mig vanligen efter en sked eller tre, inte som i detta fall- en burk eller två
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Vill man göra dessa pannkakor som efterrätt räcker det att servera en halv pannkaka per person. Chokladmoussefyllda pannkakor med jordgubbskräm och vispad grädde
Servera gärna med t ex färska hallon och jordgubbar eller hemkokt kompott. Åtminstone inte om man vill efterlikna ”vanliga” pannkakor – de flesta recept jag stött på och testat har varit helt utan alternativa mjölsorter (helt baserat på ägg, någon sorts mjölk och fiberhusk) alternativt gjorts på kokos- eller mandelmjöl
Jag tycker det är gott att dricka bara som det är, men om man vill kan man söta med lite honung. Receptet på glassen finns upplagt på Rawfood by Ericas blogg och det består av cashewnötter, granskott, kokosolja, honung, citronsezt, spirulina och vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.