Yellow Submarin
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Mandarinmarmelad
  • 1/2 gelatinblad
  • 1/2 burk mandarinklyftor á ca 300 g
  • 1 msk strösocker
  •  
  • Budapestbotten
  • 1/2 dl hasselnötter
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 1/2 tsk kakao
  • 1 äggvita
  • 1/2 dl strösocker
  •  
  • Marinerade citrusklyftor
  • 1/2 dl vatten
  • 1 dl strösocker
  • 1 msk cointreau eller konc apelsinjuice
  • 1 apelsin
  • 1/2 burk mandarinklyftor á ca 300 g
  •  
  • Vaniljmousse
  • 1 1/2 gelatinblad
  • 1/2 vaniljstång
  • 1 dl Arla vaniljyoghurt
  • 1/2 dl florsocker
  • 1 msk strösocker
  • 2 dl Arla vispgrädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.