Fyll tortillabröden med quorn, curryröra, sallad, lök, paprika och rulla sedan ihop. Wrapsmed quorn och curryröra (4 stycken). Wrapsmed quorn och curryröra (4 stycken)
Kryda med curry, salt och peppar. Lägg den i en burk med lock. Fördela röran på tortillabrödet tillsammans med grönsallatsbladet och rulla ihop vid lunch dags
1 påse med sallad. Stek sojabitarna lätt på varje sida i ca 10 minuter så de får lite färg. Blanda crème fraiche, sambal oelek, mangobitarna och fetaosten i en skål till en röra
Och vad passar inte bättre att kombinera denna wrap med om inte Minutkyckling från Kronfågel. En wrap med kycklingcurry tackar man aldrig nej till, verkligen inte om wrapen i sig är glutenfri, proteinrik och kalorisnål
Tag dina ägg wraps och lägg på lite sallad, toppa med tonfiskröran och lägg på lite skivad avokado. Vispa tillsammans ingredienserna med lite salt med en mixer stav
För tillfället är jag helt såld på wraps och äter det i stort sett varje frukost. När degen “satt” sig lite är det dags att vända och trycka ut den så mycket du kan med en stekspade
Igår blev det till att plocka fram strumpor och höstjacka innan jag åkte in till stan för after work, för fy så jag frös med bara fötter i sandaler och tunn blus på jobbet
När degen ”satt” sig lite är det dags att vända och trycka ut den så mycket du kan med en stekspade. Låt sedan svalna något och fyll med valfri fyllning
De här wrapsen är milda men med många härliga smaker och konsistenser. vik upp två av kanterna mot mitten och rulla den därefter som en wraps så att den blir försluten på båda kanterna
Till gårdagens vegetariska wraps gjorde jag bönbiffar med hasselnötter, som jag gjorde små och avlånga för att få bättre passform till wrapsen, och så hade jag en kall sås gjord på mango chutney och creme fraiche till,
Jag har dessa till wrapsmed tacofyllning, som crepes med champinjonstuvning, som crepes med vispad grädde och bär, som tunnbröd med smör, ost och paprika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.