Att baka kakor med smaksatta med te är gott, men ibland tycker jag att det kan bli för svag smak. I denna kaka lönar det sig att göra starkt te och gärna använda lösteet i smeten också
Oh dear - it's tea time. och så är vi i England. En smakkombination av mörk choklad, och Earl Grey, gav denna kaka en fantastisk smak jag tidigare inte bekantat mig med
3 dagar kvar till tävling och jag hinkar vatten som det inte finns någon morgondag. *skratt* Det är en del av uppladdningen nu dagarna innan tävling för att toppa formen till lördag
Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore, Lagerhaus, Granit och Bagaren och Kocken. Göra kombucha – recept, tips och personliga favoriter
Färsk grönkål har alltid fascinerat mig och har i mina ögon alltid sett så himla gott ut. Dess krusiga krispiga mörkgröna blad känns som att om man äter dem så ger man kroppen en boost som skulle få den att orka med vad som helst, haha
MalmöDagens lunch var underbar. Un-der-bar. Man är ju aldrig så kritisk som när det kommer till sin egen mat, men idag vill jag bara överösa mig själv med komplimanger över hur jäkla gott det blev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.