Häll ner grädden i en kastrull o hetta upp ihop med vaniljsockret. Häll avkoket + apelsinsaften ihop med gräddblandningen och hetta upp till det får ett lätt uppkok
Jag har använt mig av ett vaniljmuffinsbas receptet från Johan Åkerbergs bok Muffins. Sikta ihop mjöl, socker, bakpulver, det mortlade téet och salt i en bunke tillsammans med smöret
Rör ner honung i lagen och stoppa ner två påsar Earlgrey-te. 1 förp Abba 5-minutersill, filéer 2 påsar Earlgrey 1-2 msk honung 0,5 silverlök 10 svartpepparkorn 1 citron, skalet 0,5 grapefrukt, skalet Häll över lagen från sillförpackningen i en skål
Fördela smeten i muffinsformar och toppa med resterande mängd rabarber. Dessa muffins är riktigt goda. Jag älskar det och det går att variera med många olika recept
Jag älskar även att frosta mina cupcakes med olika smaker och olika typer av frosting, detta är en variant på choklad frosting som är både enkel att göra som den är god att äta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.