30 program
on Day 10 or 11. By this point, the newness of the program has worn off. You’ve made it through most of the unpleasant physical milestones, but you’ve yet to experience any of the “magic” the program promises. You’re still struggling to establish your new routine (read: you’ve eaten eggs prepared ten different ways over the last ten days), and while you’ve been trying really hard to have a good attitude, today you are incredibly aware of all the foods you’re “choosing not to eat right now.” Everywhere you look, you see the things you “can’t” have: the melted cheese on a greasy burger, the creaminess of that double-scoop cone, the cold beer in your best friend’s tailgate cooler. Dammit, this is hard! And right now you’re wondering if the results will really be as good as “they” all say it is.
Du kan bjuda den både till fest och vardags. DAGENS RECEPT 15-02-08KINESISK BIFF MED LÖKNågot mer snabblagat, aptitretande och bekvämt än kinesisk biff med lök kan man knappast tänka sig. Från Nya Mästerkocken 1985 Du kan bjuda den både till fest och vardags
När den svalt är det dags för glasyren. Hörde rykten om att det skulle bli dåligt väder i helgen…passade på att direkt på morgonen ta hand om lite tvätt och slänga ihop en mjuk kaka att njuta av under regnets timmar
DAGENS RECEPT 14-10-11CHOKLADTÅRTA MED BANANERNågon gång emellanåt är det skönt att glömma allt vad kalorier heter och njuta av en riktigt smaskig tårta
1 gurka. 1 tsk salt. 1 msk citronsaft. 2 msk olja. Svartpeppar. Chiliflakes. Riv gurkan på rivjärnets grövsta. sida eller använd en grönsakssvarv om du har
4 kycklingfiléer. 2 vitlöksklyftor. ½ urkärnad röd chilifrukt. Timjan. Smör. Salt och peppar. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
Det var en riktigt kul dag i köket på Allé och nu är jag redo att använda den gamla Husqvarnakvarnen som jag hittade på loppis för en femtiolapp för att göra korv i långa banor
DAGENS RECEPT 14-07-22. VEGETARISK MOUSSAKA. Moussaka är en grekisk rätt som innehåller hackat kött och flera sorters grönsaker, som varvas i en eldfast form och täcks med ostsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.