Hej hopp gummisnopp. Redan onsdag, jag blir mörkrädd. Men ack vad man hinner mycket om dagarna. (eftersom man aldrighinner ta sigtid att tänka efter va klockan är) det säger bara poff så är klockan nio och det är dax att tänka på refrängen
Knappast någon kan väl ha missat den svenska surdegstrenden. Var och varannan tycks jäsa egen vildjäst och ha en kladdig, surstinkande grunddeg som pysslas om nästan som en familjemedlem
Månadens gröna är inspirerat av skaparutmaningenMonthly Makers. Tillsammans med ett gäng kära bloggkollegor lanserar jag idag en vegetariskmatlagningsutmaning – månadens gröna
I morgon öppnar Restaurang Primaten upp portarna på Uppsala Science Park. Lars Fahlén och hans medarbetare startar där Sveriges första restaurang med snabbmat på naturliga råvaror som passar ini Paleo/LCHF-tänkandet
Vintersquash är en grönsak som håller otroligt länge. Jag har haft en Blue Hubbard liggandei rumstemperatur i köket sedan i september förra året och när vi skar upp den häromdagen var den helt perfekt
Det pratas ganska mycket imedia nu om att vi svenskar äter väldigt mycket kött, men samtidigt så börjar en trend växa att laga mer vegetarisk mat i våra hushåll
I torsdags var det pappas tur att laga middag och då plockade han fram en riktigt bra kokbok som lätt glöms bort, Bonniers stora kokbok med underbara beskrivningar, bra tips på variationer, härligtpedagogiska recept och litekuriosa
Eftersom magen är som den är så har det inteblivit så mycket med träningeni veckan. Min mage har varit helt i olag efter att vi kom hem från Kap Verde och när jag fick feber i veckan tog jag och gjorde ett besök på VC
Surkål hjälpte mig att återställa magen efter att malariatabletternavi blev rekommenderade att ta när vi åkte tillTanzania förra hösten totalt förstörde min mage
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.