Gräddstuvad lever till höstmiddag Kycklinglever är väldigt billig, god och nyttig mat. Gräddstuvad Kycklinglever 450 gr färsk Kycklinglever 1 Svenskt Äpple 2 gula Lökar 5 dl Grädde ½ tärning Ekologisk Grönsaksbuljong 1 msk Japansk Soya Smör Salt och Vitpeppar Skölj av kycklinglevrarna i kallt vatten
Detta är nog en av mina favorit-förrätter, efter löjromstoast. Så lyxigt och otroligt enkelt. Ingredienser- valfritt antal havskräftor - en rejäl klick smör- 2 vitlöksklyftor- halvt knippe persiljaGör så här
Ikväll ska jag laga kycklinglever med bacon och det vattnas redan i munnen. Detta blir andra gången jag provar att laga en maträtt med kycklinglever och nu när jag har nästan 1kg kycklinglever i frysen så är det lika bra att köra på. 400 g kycklinglever, halvtinade bitar som delas. 400 g kycklinglever, halvtinade bitar som delas
. Passar bra som förrätt med ett gott bröd till eller som tillbehör till en god köttbit. Blir godast om man använder skogschampinjoner men det går också bra med vanliga
Kycklinglevern är betydligt mildare och så mjäll så den bara smälter i munnen. Kycklinglever med Örter och Chili 500 gr Kycklinglever 1 msk Granatäppelvinäger 2 tsk Timjan 2 tsk Oregano 1 tsk Chiliflingor Havssalt 3 msk Smör Fukta levern med vinäger på båda sidor
1 förp fryst kycklinglever á 400 g. 1 förp fryst kycklinglever á. Det här är en gammal goding jag dammat fram ur min garderob…och den är mycket “snällare” i smaken än vanlig lever
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.