Nu kommer det ett härligt recept till alla er vitlöksälskar där ute. Jag fullkomligt älskar vitlök, helst ska det vara så starkt att man nästan trillar av stolen av bara lukten
Lägg sillfiléer i sillag över natten, slå av lagen. Skär sillen i bitar, blanda ihop såsen tillsätt så mycket torkad persilja du vill för att såsen ska se fin ut och lägg ner sillen
1) Skär fläskköttet och vitlöken i småbitar, samt löken i strimlor. Om extra vitlökssmak önskas kan man pressa på vitlöken lite så det knastrar till innan man skär den
Sopranos har ju inneburit ett stort sug efter italiensk mat, jag har nästan förätit mig på pasta. Den här pizzan är iaf en riktig hit för vitlöksälskare
Igår grillade jag och maken på balkongen, han valde kotletter medan jag valde laxfiléer. Jag la två filéer på aluminiumfolie tillsammans med några klickar smör, purjolök, massor av dill, salt o peppar… Vik ihop till ett paket och lägg på grillen
Blanda vitlök med mosad potatis eller bröd i mortel. Stöt och blanda till en lös pasta. Tillsätt växelvis olivolja och vinäger, lite i taget och rör kraftigt
Sätt ugnen på 200°. Tag bort det tunna skalet på vitlökarna. Skär bort c. a ½ cm av toppen. Riv av fyra bitar aluminiumfolie och ställ lökarna mitt på dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.