Jag har länge gjort en slags fuskguacamolemed creme fraiche i, som förvisso är svingod (fråga min bästis bara), men ibland vill man ju uppdatera sig och när jag hittade en påse riktigt fina (och ekologiska – hurra
Ät mednachos. Hacka koriander fint, blanda i efter smak och blanda runt guacamolenmed olivoljan. Tillsätt limesaft och chili i en skål med avokadon och tomaterna
Ät mednachos. Hacka koriander fint, blanda i efter smak och blanda runt guacamolenmed olivoljan. Tillsätt limesaft och chili i en skål med avokadon och tomaterna
1nachos till serveringFinhacka chilin och kärna ur tomaten. 1Tillsätt limesaft och chili i en skål med avokadon och tomaterna. 1Riv ner vitlöken och smaka av med salt och svartpeppar. 1Hacka koriander fint, blanda i efter smak och blanda runt guacamolenmed olivoljan
Mosa avocadon och blanda det med löken och tomaten i en skål, pressa över citronen. Det finns säkert tusen sätt att göra guacamole på, men så här gör i alla fall jag och det blir så jäkla supergott
Preppa guacamole – blanda avokado med lime, salt och peppar. Fördelen med hennes variant med att lägga riven ost på tre lager nachos är att du lätt lyfter upp stora ”chunks” på tallriken att äta med händerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.