Tomater, lök och vitlök blandades med spenat och jag använde Kabanoss och slantade i några Korvish svartpeppar men det går bra med vilken korv som helst
Idag möts Italien och Sverige i en ugnsform här i det Mårtenssonska köket, när vi bjuder på en ugnsstekt medisterkorv fylld medtomater, mozzarella och basilika, toppad med parmesanost
Högrev, rödvin, korvoch soltorkad tomat ger en fantastiskt gryta som vi åt med ris och sallad. Jag älskar listor och har alltid en anteckning i min mobil med saker som behöver göras och den fylls på ständigt så uppgifterna tar aldrig slut utan byts bara ut
Hade gärna haft en korvmed högre kötthalt men de flesta innehåller i så fall paprika som krydda vilket inte fungerar då jag är allergisk mot just paprika
Tillsätt tomatpuré, sambal och chilisås, rör om. Servera med ris och sallad. Fräs lök och bacon, sänk värmen och tillsätt korven när de fått lite färg, sedan paprika
Och den grillade korvenmed räksallad och rostad lök till en kall öl satt också fint som belöning. Ta ut och fyll tomaternamed brieost i bitar och klicka på pesto genovese och strö över rödlöksringar
4 port Falukorv i ugn à la Per Morberg 500g falukorv 2msk fransk senap 2msk ketchup 1st gul lök 2st tomater 150g lagrad ost, typ grevé Tillbehör Potatismos Kokta grönsaker Värm ugnen till 225 * Skär korven i skivor, men inte rakt igenom, och lägg den i. - Läs hela inlägget här 4 port Falukorv. 500g falukorv. 2st tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.