Häll äggvitan i en rostfri bunke och vispa upp den med elvisp eller matberedare med vispfunktion. Börja med att göra pajskalet så du mixar kexen till fina smulor
200 g vit choklad. 1 citron, rivet skal. 200 g vit choklad 150 g smör 3 ägg, rumsvarma 2 dl socker 2 krm salt 2 dl vetemjöl 1 msk vaniljsocker 1 citron, rivet skal 40 g Lakritsfabriken Rasberry Salty Liqourice smör, till formen ströbröd, till formen
En liten annorlunda version av den vanliga kladdkakan. Smält margarinet och häll över det över mjölet tillsammans med havregrädden, citronsaften och sirapen och vispa till en fin smet
Den här kladdkakanmedvit choklad och citron är alldeles underbar och passar perfekt till påsken. Den söta vit chokladen passar utmärkt med den syrliga citronen och kombinationen är verkligen läcker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.