200 g vit choklad. 1 citron, rivet skal. 200 g vit choklad 150 g smör 3 ägg, rumsvarma 2 dl socker 2 krm salt 2 dl vetemjöl 1 msk vaniljsocker 1 citron, rivet skal 40 g Lakritsfabriken Rasberry Salty Liqourice smör, till formen ströbröd, till formen
En liten annorlunda version av den vanliga kladdkakan. Smält margarinet och häll över det över mjölet tillsammans med havregrädden, citronsaften och sirapen och vispa till en fin smet
Den här kladdkakanmedvit choklad och citron är alldeles underbar och passar perfekt till påsken. Den söta vit chokladen passar utmärkt med den syrliga citronen och kombinationen är verkligen läcker
Jag hittade en kladdkakamed lemon curd och vit choklad och insåg att jag hade allt hemma om jag halverade receptet så jag tog en mindre form och gjorde enligt receptet
Servera gärna med hallon. Bryt 150 g av chokladen i bitar och smält i vattenbad tillsammans med smöret under omrörning. Häll upp i en form, som är 30x25 cm, klädd med bakplåtspapper. 250 g vit choklad
Underbar krämig kladdkakamedvit choklad, kokos och citron. Känn med en sticka, den ska vara kladdig. Vispa ner vaniljsocker, citronsaft, kokosmjöl och rismjöl
Garnera med grädden eller servera den till. 100 g vit choklad. Smält smöret. Ta kastrullen från värmen. Lägg i chokladen i bitar och rör tills den smält
Vitchokladkladdkakamed hallongrädde. Pudra med florsocker före servering. Jag hade gjort en vitkladdkaka, och här har ni receptet som kommer från tidningen Hembakat
Den vita chokladen och saffranet smälter samman helt perfekt och skapar en gyllene kaka som kompletteras med en vintriga apelsinsallad av kokade apelsiner med stjärnanis och kanel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.