1rivet skal av 2 lime. 1Receptet gäller för 50 st 100 g Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla Köket® vispgrädde 3 dl strösocker 1 dl ljus sirap 1 tsk vaniljsocker rivet skal av 2 clementiner rivet skal av 2 lime 1 krm riven muskotnöt 1½ tsk riven färsk ingefäraGör så här Smält smöret i en tjockbottnad kastrull. Koka på medelvärme utan lock tills smeten klarar kulprovet och har en temperatur på 123°. Häll smeten i en form med bakplåtspapper, 20x30 cm
200 g blandade nötter. 1200 g mörk choklad ca 50%. 11½ dl Arla Köket® vispgrädde. 12 krm salt. 1Receptet gäller för 40 st 200 g blandade nötter 200 g mörk choklad ca 50% 1½ dl Arla Köket® vispgrädde 2 krm saltGör så här Rosta nötterna i en torr varm stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.