Koka upp grädden och lägg i den vita chokladen så den smälter. Både det ena och det andra skulle kunnas göras bättre och annorlunda med denna grymt goda kaka
Servera med vispad grädde eller crème fraiche. Tillsätt 100 g vit choklad delad i bitar när matfettet har smält till hälften. Klipp ut ett bakplåtspapper som är något större än botten på en rund kakform som mäter 21 cm i diameter, med eller utan löstagbar kant. 150 g vit choklad
Börja med att hacka den vita chokladen så att den är klar. I dag tänkte jag att det var dags att göra slut på en vit choklad-kaka som legat i skafferiet sedan december
Hacka den vita chokladen i små bitar och blanda den i grädden, rör om så att all choklad smälter. När chokladkakan svalnat häller du tryffeln på kakan som fortfarande ligger kvar i formen
Chokladkakaormedvit choklad. Bakade mina makadamiakakor medvit choklad men det tyckte inte mina barn var så bra för de ville ju inte ha kakor med nötter och tabasco i
Vit choklad ganache är något som jag skulle kunna äta som soppa med sked. Vit chokladganache. Det är så sjukt gott och tillsammans med denna luftiga chokladkaka så är man i sjunde himlen
Den här supergoda kakan hade min kollega med sig härmoveckan. Servera med blåbär och glass. 100 g + 50 g vit choklad. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 50 g vit choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.