Dessutom är det så otroligt vackert att pryda middagsbordet med. Pensla med ägg och strö över valfria fröer(jag tycker att vallmo- och sesamfrön är godast)
Och för er som inte visste det så går det faktiskt att vispa både smetana och den fetaste creme fraichen till hårt skum som håller ihop och kan spritsas ut
Många är vi som känner till hennes svartvinbärsmarmelad, den bästa av dem alla. Hiram kallade sig matskribenten Märit Huldt, som också var utbildad konstnär
Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
…för idag är det Kajs födelsedag. Och när man fyller år, ja, då ska man givetvis äta tårta. Jag bakade en chokladkaka för en tid sedan där jag rekommenderade att göra en mousse uppe på och använda chokladkakan som ett anslag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.