Lägg en klickfyllningsom en sträng mitt på degen och rulla ihoptill rullar. Nyp tillordentligti kanterna och lägg rullarna med skarven nedåt på en plåt med bakplåtspapper
Bliralltid bra. Krämig tacopaj med massa god fyllningprecissom det ska vara när det är helg. Jag har gjort deni så många år och har ännu inte smakat någon godare
Tidningenfinns tyvärr inte längre och det är synd för en helvegetariskmattidning skulle allt fylla sinfunktion bland alla glassigamagasinsom ges ut varje månad
Du hittar recept på allt nedanför och nu ska jag leta upp den där klicken mousse som blev över från igår, för visst kan man väl äta något så syndigt gott även till frukost, eller
Inget ont om korven alls, men det är tomaternasom är stjärnan iden här rätten. Min carbonara med soltorkade tomater är mitt näst populäraste inläggnågonsin på bloggen, men tyvärr är receptet ytterst oveganskt
Med andra ord har lusten för att få gjort saker äntligenkommittillbaka och jag vet inte, men allt känns så mycket lättare när himlen är blå, naturen sprakar av färger och solen strålar
Jag gav inte upp, varje pass kan och kommerintealltid att vara det roligaste. Antingen så tillagar du därefter allting på en plåt – i ugnen, eller på grillen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.