Smak Torr, ungdomlig, något blommig smak med inslag av litchi, aprikos, fläder, honung och kryddor. En liten sötis som börjat första klass och som vaknat av sig själv medett leende på läpparna och en lite större sötis som i tisdags började mellanstadiet
Äter man så här billig mat kan man unna sig ett lite finare vin om man vill och denna är en av mina vita favoriter som passar bra till just skaldjur och fisk
Receptet kommer ursprungligen från boken 'Brödglädje' av Anna Braw (red). Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Skär av det det översta möglet, ”locket”, på osten och lägg osten i en ugnsfastform. Det är min syster som har introducerat mig tilldetta goda som är superlätt att göra
Den här morgonen blev det champinjoner och gul lök kryddatmed salt och mycket svartpeppar. Servera på frukostbordet eller som en lätt lunch, gärna med några tomater till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.