Passa på att använd er av höstskörden och gör då gärna palsternacksstompen. Dela rotfrukterna några gånger, bitarna kan vara ganska stora så att de lätt kan plockas upp ur grytan senare
Påplats finns flera av Sveriges bästa kockar och schemat är minst sagt fullmatat. Vidare erbjuder exempelvis Jonas Cramby fri provsmakning av sina grillrecept, Carl Grandin pratar ölbryggning och Alf Tumble lär ut den nobla konsten att sabrera champagneflaskor
Nu är denpå väg ner men jag känner fortfarande värmen mot mitt ansikte, känner att vinden börjar svalna av mer och mer och försvinna in i kvällen som nalkas
Snittade dom påmitten och sen ytterligare en gång och lägg dom påen bakplåtspappers beklädd plåt (det går säkert utmärkt att bara dela dom en gång också) sprinkla över lite olivolja, flingsalt och nymalen svartpeppar
Lyckas glömma det mellan varje period av soppa och tänker ”det här måste vi göra oftare”. Okej, det här är kanske det minst märkvärdiga som jag gett er men det är något av det godaste
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.