Marinerad rostbiffmed balsamico, honung och kapris. Den här rostbiffen är ju superb att ha om man har många gäster eller om man ska ha buffé eftersom man förbereder den några dagar innan
Blir absolut godast att koka länge och sen glaza dem med en god glaze. I år gjorde vi istället Vildsvinsrevben då föräldrarnas frys är full med Vildsvinskött
Lägg lergrytan i ugnen som skall vara kall, sätt ugnen på 225 grader i 40 minuter,vänd rostbiffen och sänk värmen till 175 grader i ca 1 timme och 40 minuter. 2 kg rostbiff (400 g)
Man kan hitta cassoulet (en gryta medbönor, grönsaker och kött) men snarare i södra Frankrike. Tvärtemot sitt namn har den maträtten ingenting att göra med det bretonska köket
En enkel middag på färdigköpt Rostbiffmed en currydoftande Dansk Remoulad. En tunn skiva surdegsbröd på råg, med generösa mängder pålägg, gärna med en fet majonnäsbaserad sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.