Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Om du känner dig sugenpåovanstående bumsbollar så välkommen till Gryningenpå Söder i Reservatet STHLM på fredag för då står jag där och serverar bumsbollar och vita mullbär och gojibär och annat gott från Holistic
Ta ut och garnera med färsk basilika sen är det bara att sätta kniv och gaffel i underverket. Ringla över olivolja och balsamicovinäger, aningen mer balsamico än olivolja
Skär kumminosten i tärningar och förvara i lufttät burk i kylskåp, kan göras två dagar i förväg. Här är några förslag på hur du kan dekorera en smörgåstårta med räkor, löjrom, rädisor, krasse och gräslök
Jag åt det som en lunch tillsammans meden sallad. Krydda med salt och nymald svartpeppar. I det senaste numret av Lantliv mat&vin hittade jag det här receptet som visade sig vara bland det godaste jag ätit
Nu har jag nämligen fått en profil på deras sida och ni kan följamigpå MyTaste, där jag skapat kokböcker med de flesta av mina recept (kategoriserade såklart) och jag lägger till fler och fler recept hela tiden
Planera matlagningen, börja med det som har längst tillagningstid. Påspisen kokar en ratatouille, pågrillen ligger kycklingfilè och på bordet står en couscous med soltorkade tomater och pesto
Hoppas ni har en bra tisdagskväll. Receptet har ni här. Vänd försiktigt över denpå ett nytt bakplåtspapper med undersidan uppåt, när marängbotten har svalnat helt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.