Bloggläsaren Eveline har dragit ihop ett gäng som vill baka bröd och kakor här i Borås och det finns några få platser kvar om det finns någon bakintresserad här
Att laga vegetariskt med det där lilla extra är inte lätt, att laga veganskt är ännu svårare och får man dessutom inte använda gluten då borde det vara snudd på omöjligt att få till någonting gott och spännande
Låt degen hellre vara lite kladdig än fast och torr. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Potatisen, ja du mile, potatisen var en rätt i sig. Precis lika härlig som jag mindes från tidigare även om det nog måste nått sin topp, fast det sa jag förra gången också om jag ska vara helt ärlig
Du som är klar och nöjd med recept och så stannar här för här har jag gått lite bananas med bilder för jag tyckte att det såg så himla läckert ut och kunde inte sålla så hårt bland bilderna jag tog
Eventuellt kan du hälla på lite köttsaft ifall duvill späda rätten eller få lite mer sås. När steken är klar skär du den i mindre bitar och lägger sedan ner köttet i grytan
Vi brukar faktisk nästan alltid mala vår egen köttfärs, dels så vet vi vad som finns i färsen och dels så får vi den precis så som vi vill ha den, fint eller grovt mald
Blanda alla ingredienser till en jämn smet, smaka av med salt och peppar. Salt och peppar. Stek dem i smör och servera med ris, rostad potatis eller en härlig bulgursallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.