Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt Crème Bonjour Naturell och fortsätt vispa lite till. Vispa ihop Milda mat & visp 26%, florsocker, O´hoj Chokladsås och ev lite pepparmyntsolja. 1 Milda mat & visp 26 % alt 1 Milda visp 20%
Nä, vi tröttnar aldrig. Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Vilken är er favorit bland pinnglassarna. Men vädret är väl inte något vidare för att vara "semesterväder", regnet har fallit mesta delen av dagen så det har mest blivit inomhussysslor
När vi var alldeles nya som matbloggare så skrev vi om ett recept på den absolut godaste citronsorbeten som vi smakat och nu tycker vi att receptet förtjänar både en återbloggning och ett foto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.