Glacerad vildsvinsfilé. Ugnspotatis med "crunchy" salvia. Vildsvinsfilén blev magiskt god. Jag lät sedan köttet vila i folie medan jag tog fram övriga ingredienser på bordet
Börja med att ta fram fileérna ett par timmar innan du ska steka dom så de är rumsvarma. Häll grädden och mjölken i stekpannan med stekskyn och rör eller vispa om
Chokladkaffekräm med whiskey toppad med vispad grädde och riven kaffechoklad. Häll upp chokladsmeten i glas och dekorera med vispad grädde och riven kaffechoklad
Varva dem med timjanen i väl rengjorda burkar med lock. Jag såg att de hade fina små tomater i affären och kom och tänka på mormors inlagda tomater som hon brukade göra
Skiva tomaterna, hacka rödlöken och strimla kasslern. Den borde väl funka att ta hyffsade bilder med. Blir perfekt att ta med på semestern till Tunisien i juli också
Red av med maizena till önskad tjocklek. Servera köttet och såsen med ugnsstekt potatis eller pommes. 600 g vildsvinsfilé. Stek i smör och krydda med salt och peppar, ca 2 min på vardera sida. 600 g vildsvinsfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.