Massera in olja och vinäger med händerna och vänta med brödet och mozzarellan och basilikan tills vildandsbrösten är i ugnen, då är det lagom att blanda i dem
Krydda köttet med salt och peppar och bryn runt om i smör. Mandelpotatispuré. Blanda finhackade örter med hackad vitlök och lök och vänd köttet i blandningen
Servera medmandelpotatispurén samt med helsalt gurka. Köttet skall när det är färdigt ”falla isär” , om man använder stekgryta kan man behöva späda med vatten då och då
Späd med vatten vartefter. Bryn bacon och steklökarna i en stekpanna på medelhög temperatur. Lägg baconet och lökarna i en kastrull med vetemjölet och rör runt
Servera köttet på värmda tallrikar med en skiva smör, rödvinssky, mandelpotatispurén och morötterna. Rör samman ingredienserna och gör en rulle av smöret med hjälp av plastfolie eller smörpapper och lägg den i kylen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.