Fyll snittet med ost och linda bacon ett varv runt. Lås fast baconetmed en tandpetare. Servera den fyllda oxfilénmed den krämiga purén, rödvinssåsen och fetaost salladen
Arrangera savojkålen på tallriken medoxfilén. Oxfilé - i fyra bitar. Blanda svamp och potatis,smaka av med salt och lägg ut ett jämnt lager ovanpå smördegen
Skär baconet i bitar. Vår varmrätt i lördags bestod av oxfilémed en denna sås samt en chèvrekräm. Efter några minuter, häll över chilisåsen och farinsockret och låt fräsa med en kort stund
oxfilé,. Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna. Börja med potatiskakan. Fräs baconet så att det börjar få lite färg och ta sedan i vitkålen
Jag stekte även lite extra bacon som jag strödde över oxfilé-biten vid servering. Eftersom såsen innehåller bacon finns en liten rökig underton och det gillade jag skarpt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.