20121005 =
76,4 kg 20121105 = 77,4 kg 20121205 = 76,2 kg 20130105 = 74,8 kg 20130205 = 74,7 kg 20130305 = 75,5 kg 20130405 = 76,6 kg 20130505 = 78,5 kg 20130605 = 77,7 kg 20130705 = Semester
20130805 =
79,9 kg
NORMALVIKT = 70,5 kg
2013-10-10 Nu
har det gått drygt 2 år sedan min operation och jag har "landat" på en vikt på ca 78 kg känner mig nöjd med min vikt, har just nu inget behov av att väga varken mer eller mindre :)
Somomdet vore en fantastisk nyhet att man kan laga mat och frysa in den annonserar jag mitt senaste påhitt för att underlätta de där trötta dagarna när matlagning känns som bergsbestigning
Förutsättningen för att kunna laga det här är att man bland sina köksattiraljer finner en ångtillsats d v s en slags korg som kan ställas i en kastrull med lite kokande vatten i botten
Men det behöver man inte bekymra sig om så mycket, för COOP har i samarbete med matinspiratören Sara Begner tagit fram en hel receptbroschyr med massa läckra rätter inför årets Melodifestival
Det kan hända att just din deg behöver flera deciliter mindre mjöl än vad som står angivet. Den långa bearbetningen kommer stabilisera degen och göra den mindre kladdig
Blanda sedan ner det i degvätskan. vetekross. 1vatten. 1jäst. 1olja. 1salt. 1vetemjöl. 1smör. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna
Det är alltså inte min  lunch som lagas, utan jag lagar mat i mitt jobb. Raggmunkar, lufsa & kroppkakor är väldigt populärt, liksom kåldolmar, köttfärslimpa, schnitzel, omeletter mm
Här är det lite av en kylskåpsrensning somdet så ofta blir när det är just soppa på menyn, ett perfekta sätt att ta hand om den där förskrämda palsternackan som lämnats kvar och ge en ensam stjälkselleri lite uppmärksamhet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.