och som vanligt tar jag bort champinjonerna. För att lasagnen skulle bli glutenfri använde jag Sempers lasagneplattor och istället för en bechamel så kokade jag upp 3dl grädde när den fått en lite tjockare konsistens så la jag i 2dl grovriven parmesan och lät osten smälta. Sen varvade jag allt som vanligt och avslutade med mer parmesan på toppen, gräddade det hela i ugnen på 225grader i 40 minuter. Jag fick lägga på folie redan efter 10 minuter för att osten inte skulle bli bränd, så ha lite koll i början Sen njut av en väldigt god middag. 10 minuter för att osten inte skulle bli bränd, så ha lite koll i början
Som om inte allt detta räckte så fanns det även nudelstation, Low Carb mat, Viktväktarmat, färska frukter, en station speciellt för barn och en asiatisk avdelning
Tar en extra sväng på morgon när jag går på jobbet, promenerar nästan hela timman på lunchen( i sakta mak) och ev en prommis på kvällen, jag hoppas vid gud att det håller i sig
När vi hade tjejfesten här för ett tag sedan så blev jag så sugen på en hot shot. Tur att dom har kunnig personal som kan rekommendera en ställföreträdare eller rättare sagt så va det likör 43 dom använde på krogarna innan galliano kom. Hot shot3 cl galliano/likör 43kaffeen dutt vispad gräddeHäll galliano/likör 43 i botten, ta en sked och sätt mot glaset innerkant och häll försiktigt kaffet mot skeden så det sakta få sippra ned i glaset. Vivill inte att det ska blandas utan det ska bli 2 skikt
Vi köpte dem i en sådan där lite mysbutik som hade mat från världens alla hörn och en disk full med massa inlagda oliver, röror och fetaost som man kunde köpa i "lösvikt"
Skala och hacka lök och vitlök. vitlök, klyftor. 4 personer Ingredienser 500 g rödkål, färsk 1 lök, stor gul 2 vitlök, klyftor 2 msk smör, till stekning 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 dl hönsbuljong 1 dl crème fraiche 1 tsk senap, grovkornig, skånsk Servera till 400 g fläsk eller kassler, rökt 0,5 msk smör, till stekning
Smält smöret, vispa ägg och socker poröst. Ännu en variant på den älskade kladdkakan - det knäckiga täcket av cocos tillför ännu mer saftighet och gifter sig fint med den rika chokladsmaken
Lägg en klick kokosolja i en kastrull och smält försiktigt, lägg i bitar av choklad och låt smälta. Här kommer receptet på lite nyttigare godis, en liten bit passar perfekt till kaffet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.