Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen. Men just nu är det lördag, och då behövs en efterrätt (fast om sanningenska fram åt jag upp den här efterrätten igår)
Coleslaw kan vara ganska motbjudande om det tillreds på fel sätt. Heinz ketchup, romansallat, romanticatomater, tunnt skivad gul lök, champinjoner som fått steka i smör direkt efter burgarna, och så aioli på det
Det här är inte den lättaste figuren om man är helt ny på modellering, men ni kan kanske få någon typ av inspiration som kan vara till hjälp i ert modellerande
Det är verkligen snabba svängar jämt vid jul. Man hinner knappt äta upp prinskorvarna innan det är dags för att planera allt annat än en korv- och köttbullemeny
Så när jag och sällskapet kommer hem till huset så möts vi av sambon som står och har fått fart på grillen och stolt talar om att gratängen står i ugnen
Visst är det lite skönt när det kan få vara så ibland. Jag har inga exakta mått på allt då jag bara improviserat fram men det är också desserter som inte behöver det
Vi som kom dit betalade för evenemanget av pur intresse och önskan om att få lära nytt. Torrosta pumpakärnorna i en het stekpanna tills de "knäpper" och har fått lite färg
Det vete sjutton vad som gav min man inspirationen, men jag tror att en kvalificerad gissning är att det vitamatlagningsvinet helt enkelt var slut, och att sherryn fick vara stand in på kort varsel
Här finns mina erfarenheter nedskrivna om du villfå hjälp att baka Karlsbaderbullar. Menvisst är det smaskigt med nybakade bullar, så lite tips och inspiration vill jag gärna bjuda på
Chevretoast med honung och pinjenötter är så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Vispagrädden, inte för hårt, och blanda den med färskost och florsocker. Snart dags att jobba, men jag tänkte jag skulle hinna lägga upp receptet på daimcheeskake som jag gjorde i helgen
Hur som haver, det där med glutenfripizzabottenfår ni som kan området gärna flika in och kommentera om, i övrigt vill jag hylla en fantastisk öländsk restaurang som är öppen under skördefesten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.