I förra veckan lyckades jag övertala min man att återskapa denna fantastiska pastarätt från i våras. Ni får helt enkelt ta och pröva själva Min mans mat
Det pratas ganska mycket i media nu om att vi svenskar äter väldigt mycket kött, men samtidigt så börjar en trend växa att laga mer vegetarisk mat i våra hushåll
Skala och klyfta löken. Skala och skär 2 morötter i mindre bitar. Skala 2 morötter och skär dem i bitar. Pepparrotskött Putsa köttet, skär det i mindre bitar och lägg dem i en stor gryta
Delas också in i flera olika typer och precis som Monocyter är dessa ”storätare”. Det specifika området kan börja rodna, bli varmt, göra ont, få nedsatt funktion och svullna på grund av ökad blodtillförsel och ansamling av vätska
Han eller hon vinner också en upplevelsevistelse i Lövånger. Tv-kocken Anders Levén har skapat en “originalrulle” som ni snart får ta del av här på Salt&Peppar
Vår dotter Saga har vuxit upp med stor del raw food i sin kost men nu när hon snart är sju så berättar hennes kropp ganska tydligt vad hon behöver och vill ha, och jag uppmuntrar henne att lyssna på sin kropps visdom
Min är gjord i sockerpasta men går säkert att göra i marsipan också. Det här är inte den lättaste figuren om man är helt ny på modellering, men ni kan kanske få någon typ av inspiration som kan vara till hjälp i ert modellerande
Har ni börjat fundera på nyårsmat än. Det är verkligen snabba svängar jämt vid jul. Man hinner knappt äta upp prinskorvarna innan det är dags för att planera allt annat än en korv- och köttbullemeny
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.