Där kompenseradesverkligen att vivarkenhar höst- eller sportlov. Den här veckan har gått superfort. (Stressa ihjäl sig och klaga på att man aldrig har tid med någonting
Japp, nu harvi julat hela lägenheten klar idag, vihar alltså plockat fram rubbet. Möjligtvis att det kan bli problem om nu någon skulle få för sej att ta en sväng runt den, men då får vi väl helt enkelt ta och dra fram den lite
Bottnen är gjort på puffat ris - och då pratar jag inte om Rice Krispies som är fullproppade med socker - utan helt vanligt sockerfritt, glutenfritt, puffat ris
så kan jag bjuda på en drink på vit glögg. Den blev så grymt god. Vi använde Dufvenkrooksvita Hjortronglögg, menvill man inte ha så stark drink kan man ta lättglögg
Ingredienser. Ingredienser1 paket skinka. (Vi hade bara kokt, men det blir godare med rökt)100g bredbar leverpastej2 msk bostongurka5 ägg3 msk majonnäs1 burk mimosasallad1 paket rostbiffNågra salladsbladNågra gurkskivorOst (Vi hade bara präst, men blir klart finare att rulla om man har t. Gouda)En tub mjukost2 dl creme fraiche8 skivor kantfria rostbrödSmör. (Vi hade bara kokt, men det blir godare med rökt)100g bredbar leverpastej2 msk bostongurka5 ägg3 msk majonnäs1 burk mimosasallad1 paket rostbiffNågra salladsbladNågra gurkskivorOst (Vi hade bara präst, men blir klart finare att rulla om man har t. Gouda)En tub mjukost2 dl creme fraiche8 skivor kantfria rostbrödSmör
Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , menden coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Kvällen började med envinprovning av fyra vitaviner av samma druva, Chardonnay. För låt er inte ens för en sekund luras av att det ser ut att vara en vanlig taco som ni tror att ni har ätit
) Men det har sina förklaringar att det sett ut som det gjort bland tips och recept faktiskt och det är fru Mårtenssons dåliga rygg som bär hela ansvaret
I dag bjuder vi på ett klassiskt grytrecept där denenahuvudingrediensenhar riktigt gamla anor. Men det funkar alltså alldeles utmärkt att ha i bara Porter om man så vill och föredrar det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.