Vispavaniljvispen och häll i dajmen. Hacka dubbeldajmensmått. Låt kakan kallna. Gärna dagen efter. Den här gjorde jag i helgen, perfekt att kunna förbereda och bara ta fram enliten stund innan man ska äta den
Ingenåtervändo. Det bästa idag är att ungen är så duktig i köket, en riktigt fin hjälp. Jag trodde hela tiden att Clinton skulle ta hem presidentvalet i USA men tji fick jag
Under sådana dagarundviker jag alltså alla dessa uppenbara kolhydrater som exempelvis finns i bröd, potatis, pasta, ris, bulgur, couscus, och i möjligaste mån all fett
Som sagt så blir det alltså ettan på topplistan som serveras till middag ikväll när vi testar ett nytt recept från Lisa Förare Winbladhs bok "Det godaste jag vet", en av herr Mårtenssons största favoriter i matvärlden
Maten på fatet är ytterligare ett recept som vifått låna av Bodil på Ankis jobb, hon bara fortsätter att leverera denena goda rätten efter den andra som hon tycker att vi ska prova
Jag blev så inspirerad av helgens smoothietillverkning att jag självklart ville börja fler dagar med nyttig grön smoothie, te och en god smörgås till frukost
Till förrätt åtvi gratinerad kronärtskocka och till varmrätt en härlig Bouillabaisse, en fisk- och skaldjursgryta från Provence, som serverades med aioli och ett härligt bröd med timjan i
Vi ska alldeles strax grilla på tonfisk som ska få sällskap av ugnsrostad sötpotatis och lite allehanda tillbehör, det lutar lite åt det karibiska hållet i det Mårtenssonska köket ikväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.