Äntligen lite mat på den här bloggen. Det här är en rätt jag komponerade i förrgår. Receptet låter kanske avancerat vid första anblick, men det är inte alls svårt
För mig var det mat och dryck som stod i fokus, men också att hinna promenera så mycket som möjligt och känna på atmosfären under min söndag på andra sidan East River (lite senare blev det också ett besök på den fantastiska restaurangen Battersby i Carroll Gardens)
Kärlekens, romantikensdag. Världens bästa recept (som jag bakat iaf). Då var det alla hjärtans dag. Imorgon får ni se vad det bjöds på här menidag kommer ett tips på enenkel och mycket god efterrätt
Nyss hemkommen efter en väääldigt lång dag. Inte klokt vad tiden går…. Filtarna breder ut sig och familjerna flockas i hopar, minglar och trivs tillsammans med oss pedagoger, andra föräldrar och barn
I lördags började vi pilla ut alla grejer ur köket. Detta var en kaka som passar mig i smaken. Fick den på ett kyrkkaffe för ett par veckor sen och då kändes den vansinnigt god och inte så söt
Sjukstugan har haft öppet här hemma även i dag, frun har tagit det väldigt lugnt och inte gjort många knop alls faktiskt, förhoppningsvis hjälper det med lite vila
Lars hade utomhusprojekt på agendan i dag, som nu inte blir av på grund av det här vädret. Är det inte lite typiskt att det öser ner regn i dag när alla är lediga, och i veckan när alla jobbat så har det varit härliga höstdagar
När den svalt är det dags för glasyren. Hörde rykten om att det skulle bli dåligt väder i helgen…passade på att direkt på morgonen ta hand om lite tvätt och slänga ihop en mjuk kaka att njuta av under regnets timmar
Här är en trevlig och snabbfixad variant med grönkål, apelsin, oliver och granatäpple. En riktigt härlig smakblandning med både sälta, sötma och syrlighet
En shot om dagen. Ska vi kanske försöka hålla sig någorlunda friska denna höst & vinter så tror jag den här magiska drycken hjälper oss en bra bit på vägen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.