Vetebröd: Kanelblommor, sylt- och mandelmasseknutar och barnbananbullar
Santoshas veganblogg
Santoshas veganblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • VETEBRÖDSDEG (kan även användas till släta bullar och semlor)
  • 1 påse torrjäst
  • 1½ dl strösocker
  • 1-2 tsk kardemumma (Pysen doserade denna gång)
  • 12-13 dl vetemjöl
  • 1-1½ dl olja
  • 4-5 dl vatten, lite varmare än ljummet
  • KANELBLOMMOR
  • 1 dl strösocker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 msk malen kanel
  • olja till grynig konsistens
  • SYLT- OCH MANDELMASSEKNUTAR
  • 100 g mandelmassa
  • 1 dl sylt (jag använde drottningsylt)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.