För ett ganska så bra tag sedan snappade vi upp ett recept hos vår favorittant på en vegetarisk köttfärslimpa, som vi genast kände att vi bara var tvungna att prova
Detta kan nog vara den godaste vegetariska maträtten jag någonsin själv har tillagat. Meat-free Monday är tillbaks med dessa otroligt goda kikärtsbullar
Gör så här. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen. Plocka grönkålen från den hårda stammen. Häll syrad grädde och fond i en kastrull tillsammans med repad grönkål
Dagens recept är ju som alla andra måndagar ett vegetariskt. Idag ska jag på konferens med jobbet. Snart ska jag lämna hemifrån för att åka till jobbet och därifrån går bilarna mot Trosa
Krama ur spenaten, smula fetaosten och börja lägga samman lasagnen. först lite sås, lasagneplattor, sås, hälften av spenaten och fetaosten, lasagneplattor, sås, resten av spenaten och fetaosten, lasagneplattor, sås och så den rivna osten
Jaha, ännu en vegetarisklasagne. 1-2 frp lasagneplattor. Kan det va intressant. Tänk att det kan det faktiskt för denna var – trots att ingredienserna inte är något utöver det vanliga – himla speciell och himla god
Lasagne gå att variera i det oändliga och här kommer en smarrig vegetarisk sådan. Flera av er har önskat mer vegetarisk mat och jag älskar verkligen det vegetarisk alternativet
Varva tomatsås, lasagneplattor, cottage cheese och spenat i en ugnsform. 1200 g lasagneplattor, färska. 12 gula lökar 500 g morötter 1 förp tomater, krossade 1 grönsaksbuljongtärning salt & peppar 200 g lasagneplattor, färska 500 g cottage cheese 1,5% 150 g bladspenat 1 dl riven ost 32%Sätt ugnen på 225°
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.