Blanda i alla torra ingredienser med mjölkblandningen. Jag älskar amerikanskapannkakor men vill inte göra dem på komjölk och ägg längre så här är receptet på hur jag gör dem vego-style
mjölkfritt smör eller kokosolja att steka i (extra gott med kokosolja tycker jag. Förra veckan gjorde jag svingoda amerikanskapannkakor till frukost så nu tänkte jag att ni kanske vill laga dem också
Vem älskar inte att lyxa till det med en rejäl frukost ibland eller varför inte en brunch. Stek i veganskt smör (jag använde icas mjölkfria) på medelhög värme och servera med önskat tillbehör
Pensla en plättlagg eller en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1 msk smet per pannkaka. Pudra de nygräddade pannkakornamed florsocker 2 1/2 dl vetemjöl
Smöra en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1/2 dl smet per pannkaka. Så här gör du. 20 minuter. Blanda vetemjöl, bakpulver, strösocker och salt i en skål
Stek små pannkakor i en stekpanna med lite kokosolja i. I morse blev det bland annat en lite nyttigare variant av amerikanskapannkakor och de blev riktigt goda
Börja med att vispa ihop ägg, äggvita (eller det veganska alternativet) och mjölken väl. Dessa pannkakor är fluffiga, söta och fyllda med fibrer, protein och nyttiga fetter
Servera med lönnsirap, glass, jordgubbar, blåbär eller annat som känns gott. För att laga Glutenfria amerikanskapannkakor1. Stek ca 10 cm stora pannkakor på medelvärme i smör och olja i en stekpanna
Vi käkade de fluffiga små godingarna med sirap och lite tinade amerikanska blåbär. Servera dem så snart som möjligt medan de fortfarande är fluffiga och varma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.