vatten tills degen går ihop. Barnen skulle bestämma middag idag. planti matgrädde chili. Blanda med margarin/olja, salt och vatten tills det går att knåda
Tänk att det idag går att få sig en pizza som är både glutenfri & vegan på de flesta pizzerior. Min pizza blev perfekt & det bästa är att osten gör man själv i kick
Glutenfritt givetvis, med det här hamburgerbrödet med viss modifikation – spraya med lite rapsolja på ytan, hade inga sesamfrön hemma och hade durramjöl istället för havremjöl
Sour supreme som är ett vegansktalternativ till smetana eller gräddfil passar också bra till. I går var det så ruggigt väder att det passade bra med något riktigt värmande, att somrarna kan bli så olika vädermässigt
Det andra är baserat på det fantastiska two-ingredient-receptet för kakor som består av endast mosad banan och havregryn (jag brukar tillsätta hemgjort jordnötssmör eller hemgjord nutella i kakorna)
Med mycket kärlek, god mat och skratt. Ni vet – e a t y o u r r a i n b o w – som jag jämt tjatar om. Och ärligt, maten blir många gånger också godare när fler sinnen får vara med och smaka på den
Min man har precis lämnat hemmet för att spela i Stockholm ikväll, så jag har förberett min middag redan nu – ” färsk ” pasta är ju ingenting en glutenintolerant vegan ofta springer på – så man får helt enkelt ta saken i egna händer
Historieäta, vart just chowder kommer från verkar vara omtalat. Men mycket tyder på att det härstammar från fiskarfruarnas gemensamma gryta på bitar från dagens fiskefångst
Mat som blir supergod utan massor med tid spenderad med att hacka å röra. Tid som jag idag hellre la på våra barn efter att ha varit borta i några dagar
Bland annat dehär rörorna till grönsaker eller kex/fröknäcke. Jag ville anpassa plocket så det passade så många som möjligt och det blev därför glutenfritt, sockerfritt, nötfritt, sojafritt och vegan
Att göra biffar är oftast en superbra idé som många gånger slutar i katastrof, de är nämligt otroligt envisa med att inte hålla ihop trots att man innan suttit och räknat ut hur man ska göra enligt konstens alla regler och utan ägg
Nu så här efter påsken är jag ganska trött på tung mat och sötsaker. – Våfflor med veganskagen. Den här pastan är fullproppad av gul citron och jag förestället mig därför att en tugga av den är som att käka solsken – åtminstone så nära det går att komma
Den här pajdegen består faktiskt av mestadels just kikärtor. Egentligen är det pajskalet jag vill att ni ska få ta del av, ett av mina bästa tips, men ni får ett vegan tacopajsinnehåll på köpet liksom
Dessutom så är de ju givetvis sockerfria, men också vegan och. Inte för att jag inte har massvis med plugg att ta hand om i helgen (redovisning av grupparbete, personlig hemtenta och slutgiltig salstenta väntar nästa vecka
The post The bestvegan banana bread ever appeared first on Sofia von Porat. I had a bunch of bananas in the fruit basket that were so ripe they were completely black – in other words, perfect for banana bread
The brownies will look a little underdone when they come out, but that’s okay. Refrigerate – they start to firm up after a few hours and are nice and cut-able by the next day, and the taste is much better the next day as well
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.