TwitterFacebookGoogleLinkedInTumblrPinterestE-postSkriv utRedditPocketGillaGilla Laddar. Glutenfria bönburgare 7-8 stycken. Stek på medelhög temp i olja ca 4-5 min per sida
FacebookE-postGillaGilla Laddar. Blir det över så är chilin ännu godare dagen efter. Sour supreme som är ett veganskt alternativ till smetana eller gräddfil passar också bra till
Hetta upp oljan en en medelstor-liten stekpanna med höga kanter. ca 4-6 port. 1 dl finhackad gul lök (1/2-1 hackad gul lök). ca 4-5 dl rapsolja att fritera i. De ska inte vara mer än 2-2,5 cm i diameter för att tillagas jämt. Frittera i ca 3-4 omgångar i ca 5 minuter. Related ca 4-6 port. 1 dl finhackad gul lök (1/2-1 hackad gul lök). ca 4-5 dl rapsolja att fritera i
Kakor, pajdegar, blondies, röror, glass. Egentligen är det pajskalet jag vill att ni ska få ta del av, ett av mina bästa tips, men ni får ett vegan tacopajsinnehåll på köpet liksom
Nu när det är färdigjobbat blir det mer för tid för nånting jag skulle kunna göra på heltid bara för att det är så himla kul - nämligen laga och fota mat
Hej å hå här kommer lite supergoa recept på röror, och en tomat o basilikasill. 2-3 msk riven färsk pepparot. 1 förpackning Abbas 5-minutersill. 1-2 tsk balsamvinäger. 1-2 krm Råströsocker. Häll i de krossade tomaterna, rör ner basilika, balsamvinäger (börja med 1 tsk och smaka av efter en stund om det behövs mer), råströsocker och chili-ringar. 2-3 msk riven färsk pepparot. 1 förpackning Abbas 5-minutersill. 1-2 tsk balsamvinäger. 1-2 krm Råströsocker
3-4 vitlöksklyftor. 1-2 vitlöksklyftor. 3-4 vitlöksklyftor. 1-2 vitlöksklyftor. Lördagsmorgon och vi har precis sjungit för mannen i huset som fyller år idag
Idag är det kristihimmelfärdsdag och regnet har öst ner hela dagen. Inget grillväder med andra ord, men jag tänkte ändå tipsa er om en god röra som passar bra till grillat av alla de slag
Idag åt vi entrecôte (min helg) och ugnsgrönsaker. Till det gjorde jag en god röra av 2 dl avrunnen naturell yoghurt, 2 ,5 dl ajvar relish, 2 msk majonnäs, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.