Pour into mugs and topp with whipped cream and/or marshmallows and salted caramel sauce. whipped cream, marshmallows and extra caramel sauce for topping
Denna gång har jag gjort en fantastisk vegan chokladbrownie med glass, browniebitar och choklad. Blanda ner resterande kokosolja och agave sirap (eller honung) till en klibbig deg
And since your wish is my command, här kommer en fantastisk oreobrownie som dessutom är vegansk. Börja med att mixa dina svarta bönor och veganska mjölk till en krämig pure i en matberedare/mixer av något slag
Mot slutet blandar du ner salt och hampaprotein. Blanda ihop din jordnötssmörsås med mesquitesmak. Om du inte har mesquitepulver så är det okej, men mesquitepulver har en söt karamell-liknande smak som passar fantastiskt
Sen kom jag hem och sprang iväg till ICA med mamma för att köpa lite tills helgens experimenterande - blir en nyttig peanut butter cheesecake om man lyckas så inhandlade lite Philadelphia
Veganand Raw Chocolate Nana Cream bowl med massvis med goda garneringar. banan, hemmagjord granola, kokosflingor, ekologiska cocoa nibs från nu3, samt (endast mest som dekoration) lite naturell soyayoghurt
Gör nudlar av din sötpotatis användandes en osthyvel, potatisskalare eller spirulazier. Jag fick feeling häromdagen och ville bara testa något nytt och som resultat har vi min vegan pad thai med sötpotatis
Mix together flour, sugar, cocoa powder, baking soda, baking powder and salt in a large bowl. If you ask me you can never go wrong withchocolate, vanilla and peppermeint
Ni har redan fått se bröd, smoothies, gröt, frukostskålar, glass, efterrätter samt smått och gott med chokladsmak, och nu är det dags för ännu ett chokladrecept - nämligen en Raw andVegan Triple Rich Chocolate Tart
Något jag har börjat märka efter detta är att jag har börjat uppskatta detta hamburgare-koncept mer och mer, och idag som start på en ny vecka och nya möjlighet, så tycker jag vi ska starta grönt och hälsosamt - med en vegan avokadoburgare
Detta fantastiska jag har gjort är "Rich Vegan Fig and Chia Chocolate Bars". Vegan. Blanda i havregryn, chiagelén och sötning, samt sila ner din kakao (detta för att kakao lätt bildar klumpar) till en deg
När du vispar kallt bönspad så blir det väldigt väldigt fluffigt (fluffigare än vispade ägg men fortfarande mindre än vispgrädde) och är helt fantastiskt att använda som substitution för ägg
Eller så kan du maila in ett foto med beskrivning till paulina_suonvieri@hotmail. Idag vill jag visa ett recept som är en favorit hemma hos mig, som är lika passande till jul som resten av året - choklad-avokadomousse med apelsinskal och dessertolivolja med smak av apelsin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.