Putsa och skär kalvköttet imindrebitar. Koka upp och låt koka i typ en minut. Dillköttär en gammal klassikersomhållitisig under gud vet hur många decennier
Det härär den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligtmig och jag villinte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Nu är det i alla fall slut, men jag har kalasat på det flera gånger i veckan. Jag har också skrivit några tipstill den som börjar med lchf eller vill äta mer striktutanmejerier och annan ”belöningsmat”
Ät och njut av den goda glassen i gott sällskap. Solen har stekt på som bara den i helgen och när sötsuget slog tilli denna hälsosamma period slog viiställettill på nyttigkiwiglass
Frugan är grymt duktig på kalla såser, dressingar och vinegretter. Testa så får ni en smakupplevelse. Härär två magiskt goda såser till kebab eller grillat
Galet kanske, men kan man inte sova är det lika bra att göra något kreativt än att bara sno runt i lakan somtillslut känns mer som en tvångströja än något rofyllt mot kroppen
Några sparade jag och det ärutifrån dom veckans matsedel är planerad. (minus mynta som jag glömde köpa)Jag är jätte dålig på att äta kål och morötter så det här var ett väldigt bra och gott sätt att få isig allt det nyttiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.