Under veckansom gått har jag som vanligt jobbat ett par timmar per dag med mitt företag. Jag har även fikat med en vän som ska få sitt första barn om cirka sex veckor
Vad har passerat gomseglet den gångna veckan då. Förutom den omtalade hemmagjorda pizzan som höll på att kosta mig på liv och förstånd häromdagen så har vi ätit lite annat
Är ni sådana som avger nyårslöften. Eller är ni som mig som utan nyårslöften ändå försöker utmana er själva till att göra något bättre och under resans gång lära er en massa nytt
Pizza är ett bra alternativ tycker jag, och funkar faktiskt vilken dag i veckansom helst. Du kan göra det så lätt för dig som möjligt och använda färdig pizzabotten och tomatsås, eller så ökar du insatserna lite grand och gör en del själv
Tack alla som följer mig här på bloggen och även på Instagram & Facebook. Känns som att det inte var så längesen vi firade in 2016 och man hade det nya året framför sig. Jag gör som jag gjorde i mitt sista inlägg förra året - jag sammanställer de 5 populäraste inläggen på bloggen och de 9 mest gillade bilderna från mitt instagramkonto
Sista dagen på detta året och det blir rätt naturligt att tänka tillbaka på året som har gått. Det känns som att varje år går fortare och fortare och hela hösten har gått fram i racerfart
Den har räckt precis hela veckan. Förra söndagen så knådade jag ihop en lekdeg till barnen. De har knådat och gjort drakar, ormar, snögubbar, bollar och allt möjligt annat
Jag serverade också en stekt korvsnutt som smakprov från mitt korvhantverk tidigare i veckan. Tog fram påsen med kött och härlig köttsaft från kylen och gjorde en god gräddsås på skyn och serverade köttet lätt uppvärmt med såsen, kokt potatis, sallad och citronpicklade skivor av polkabetor som jag glömde servera till skreiryggen kvällen innan
Midsommarcupcakes - banan- & vaniljmuffins med vaniljfrosting och färska jordgubbar. En utav tre doptårtor, med fyllning av blåbär/hallon blandat med marsapulveroch vitchokladfluff
Den gör alltid succé hos barnen som älskar pasta och den krämiga såsen går hem hos ALLA. Det vill jag visa med denna superenkla – och så goda – vegetariska vardagsrätt som tar ca 15 minuter från start tills det är klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.