Som alltid när det kommer till pastarätter så har alla kockar sin egna variant och när man reser runt i Italien så inser man att en rätt kan skilja sig rejält beroende på vilken region man befinner sig i och det är lite av charmen med Italien
Som alltid när det kommer till pastarätter så har alla kockar sin egna variant och när man reser runt i Italien så inser man att en rätt kan skilja sig rejält beroende på vilken region man befinner sig i och det är lite av charmen med Italien
400 g pasta (rigatoni eller mezze maniche) 2 aubergines 2 klyftor vitlök 2 burkar hela konserverade tomater (San Marzano) olivolja (extra virgin) salt svartpeppar 1 kruka basilika ricotta (salata, ersätt med fetaost om du inte hittar lagrad)
Appropå semlor var jag med i Aftonbladets Mat&Vins nätversion med min semmelwrap. Under veckansom gått har jag som vanligt jobbat ett par timmar per dag med mitt företag
Mat & Bak Smör. Sila av vattnet och blanda pasta och haricots verts med peston. Hetta upp en stekpanna med lite olja och smör och stek fiskfiléerna gyllenbruna på båda sidor
Lagat & ätit kyckling med bambuskott och champinjoner och stoppat frysen full med matlådor. Men nu gäller det ju att tänka till innan restaurangbesöket om det är värt alla kcal man stoppar i sig
Börja med att sätta på vattnet till pastan och koka pastan enl anvisning på förpackningen. Servera kycklingröran på pastan och riv eventuellt lite mer pecorino ost över det hela
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.