Den VARMA smörgåstårtan. Jag vet att det är en forna tradition med pannkakorna och punschen men ändå har jag lite svårt för det så idag bjuder jag på detta recept istället
I vilket fall, blir den bra kommer väl recept och bild upp på bloggen och tills vidare kan jag visa vad jag sitter och äter på just nu, varmamackormedskinkaoch emmentalerost
Kanske en av de godaste mackorna. -) Påskmat bryr jag mig inte om i år, det är ju som julbord och det är jag verkligen inte sugen på så ikväll ska vi avnjuta en god meny med räkor och oxfilé som huvudingredienser och i skrivande stund står rödvinsåsen och reducerar på spisen
Lägg en klick champinjonstuvning på varje biff och toppa med en baconskiva. (Om du använder färsk svamp så vänta med smöret till svampen "vätskat av sig" helt innan smöret tillsätts
det som är kvar av baconröranskivade tomaterriven ostStek baconet och i med skivad purjo och svamp. Mosa ihop de kokta äggen med resten av ingredienserna i äggröran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.